Een juniorbed voor je peuter of kleuter

Wanneer je een kindje verwacht is het niet nodig om een wieg of ledikant te kopen: een pasgeboren baby wil het allerliefst dichtbij mama zijn, dus laat je kindje gerust bij je in bed slapen. Dat is immers wel zo handig wanneer je je kindje borstvoeding geeft. Bovendien is het heel natuurlijk: kijk maar naar de schapen die net lammetjes hebben gekregen en bedenk dat wij – mensen – in feite ook zoogdieren zijn. De westerse cultuur waarin we leven is artificiëel en ver van de natuur afgedwaald. De gevolgen daarvan zijn inmiddels goed merkbaar in onze huidige samenleving….

Een juniorbed: de beste keuze

Heeft je kind de peuter- of kleuterleeftijd bereikt? Dan wil hij of zij misschien een kamer en een bed voor zichzelf. Een juniorbed is dan een goede keuze. Een dergelijk bed is 160 cm lang en 70 cm breed en is wat lager dan een gewoon eenpersoonsbed. Vaak zijn drie zijden van het juniorbed voorzien van een hekje, opdat de peuter of kleuter zich geborgen voelt in zijn of haar eigen bed. Een juniorbed is geschikt voor kinderen tot acht jaar.

Het vervoer bed onderdelen

Een bed koop je meestal in losse onderdelen: planken, schroeven, een matras…. Om al deze spullen veilig en geordend te vervoeren zou een bedrijfswageninrichting – verkrijgbaar bij https://www.worksystem.nl/bedrijfswageninrichting – goed van pas komen. Veel bedrijfswagens beschikken tegenwoordig over een dergelijke inrichting zodat werklieden hun arbeid ter plaatse vlot kunnen verrichten. Wanneer je zelf over een bestelbus beschikt zou je de website https://www.worksystem.nl/bedrijfswageninrichting kunnen raadplegen om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Met een dergelijke inrichting vervoer je niet enkel juniorbed onderdelen, maar ook andere meubeltjes en accessoires voor de kinderkamer, plus de benodigde gereedschappen.

Related Posts

ezy